Адреса: 04071 Україна, Київ, Поділ, вул. Щекавицька, 30/39, оф. 4 E-mail: info@primetour.uaТел. +38 (044) 207-12-55Ліцензія туроператора АГ №580812Карта сайту

Загальний вид на Володимирську гірку і Поділ. Початок ХХ ст. Київ

+38 (044) 207-12-55
+38 (096) 940-00-00
+38 (099) 550-00-00

Мы поддерживаем
реформы в Украине
и работаем
исключительно через
расчетный счет!
Загальний вид на Володимирську гірку і Поділ. Початок ХХ ст. Київ
П'ятниця, 12 Серпня 2022

Новини Культури > Харків виділить 2,4 мільйона на медіа-центр до Євро-2012

На будівництво централізованого офісу біля стадіону "Металіст" у Харкові для представників ЗМІ, які будуть працювати під час Євро-2012, з бюджету міста буде виділено 2,4 млн. гривень.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на інформаційний центр "Україна-2012".

За словами першого заступника Харківського міського голови Олександра Кривцова, проект реалізується за пайової участі міста.

Згідно з повідомленням, містобудівна рада Харкова схвалила передпроектну пропозицію розмістити медіа-центр, використавши територію Заводу ім.Фрунзе.

За даними інформ-центру, для роботи 350 журналістів і 150 фотографів в медіа-центрі передбачені зали, для представників УЄФА - офіси, а також кафетерій, санітарно-побутові приміщення.

При цьому після проведення чемпіонату будівля буде переобладнана в автосалон з центром сервісного обслуговування.

"Ні ми, ні УЄФА не маємо жодних претензій до цієї будівлі, до її зовнішнього вигляду. Ми розуміємо, що за свої кошти завод не буде будувати медіа-центр для чемпіонату. Тому ми повинні врахувати бізнес-інтереси підприємства і подальші перспективи використання цієї будівлі як автосалону", - підкреслив Кривцов.

Медіа-центр планують збудувати до 25 грудня 2011 року.